<Çözüldü

FG THY Ses Kayıtları

Abi anlamıyorum. Dün gece ortaya çıkan çarpıcı ses kayıtlarının gündemi sarsması lazımdı. Elbette zaman grubundan ve koç grubundan haber beklemiyorduk.

Ama ne ilginçtir ki, o sabah İHH deposuna baskın düzenleniyor, ve El-Kaide bağlantılı bir örgütmüş gibi İHH üzerine çamurlar atılıyor. Üstelik yabancı basına taşımak için ellerinden geleni yapıyorlar.

İHH dediğin, insani yardım noktasında Türkiyenin önde gelen kuruluşlarındandır. Gündem değiştirmek amacıyla dahi olsa mazlumun, yetimin ahı alınmaz.

Hayır aklıma neler geliyor, hani Ekrem Dumanlı’nın bir yazısı vardı. Hükümeti bitirme planları diye.. 9 maddeden oluşuyordu hani. İlk maddesi de hükümete İHH üzerinden saldırılacaktı. Öyle geldi aklıma birden. İlginç değil mi gerçekten

THY paraları çekti, zordayız deniliyor. Emrediverin de paralarını bankaya yatırsınlar deniliyor. Hani 2001’de olduğu gibi diyorlar. Hani hatırlarsınız 2001. İnsanların kemerlerini sıka sıka bellerine takamayacak hallere geldikleri için boğazlarına takmaya başladıkları kemerler falan.

Neyse işte. Artık şaşırmıyorum. Şaşırılacak şeyler normal geliyor. Hayat alıştırıyor anormal şeyleri normal kabullenmeye..

#ihhyadokunma

Exit mobile version