<Çözüldü

Game Dev Tycoon İncelemesi

Hangimiz oyun yapmayı istemedik ki? En azından hayal etmedik mi? Belki de hayalleri ileri aşamalara taşıdık, haritalarını çizdik, karakterlerini oluşturduk, oyuna isim bile bulduk. Fakat gerçekleşmedi ve tozlu sayfalar arasındaki yerlerini aldı.

Game Dev Tycoon adlı oyun, bu hayallerinizi tozlu sayfaların arasından çıkarıp gerçeğe dönüştürebilme imkanı tanıyor! Tabii ki sanal ortamdaki bir gerçeklikten bahsediyoruz. Fakat gerçekten tatmin edici bir deneyim imkanı sunuyor.

1980’li yılların başında, garajında küçük oyunlar yaparak başlıyoruz oyuna. Hızlı bir şekilde zenginleşme imkanına sahip olabileceğiniz gibi batma ihtimaliniz de var.

Başlarda oldukça az seçeneğiniz mevcut. Oyunun hangi platformda olacağını ve genel özelliklerini seçebiliyorsunuz. Fakat ilerledikçe, kendi oyun motorunuzu geliştirmekle kalmayıp, oyunun daha çok satması için reklam kampanyalarınızı düzenliyorsunuz. Kendi oyun konsollarınızı dahi yapabiliyorsunuz.

Çok fazla da söze gerek yok işin özü. Tycoon oyunlarına hasta olan birisiyim. Bu da tipik bir tycoon oyunu. Game Dev Tycoon şu anda steamde indirimde ve sadece 4.99$’a oyunu satın alabilirsiniz.

Oyunu steam üzerinden satın almak ve oynamak için: http://store.steampowered.com/app/239820/ adresine gitmeniz yeterli.

İyi Eğlenceler!

Exit mobile version