<Çözüldü

CS Go Konsol Nasıl Açılır (4 Farklı Yöntem)

CS Go Konsol Açma sorunu oldukça sık karşılaşılan bir sorun. Sizlere, 4 farklı çözüm yöntemi sunacağız. Cs go kod yazma yerini açmak için takip edeceğiniz adımlar sorununuzu kesinlikle çözecektir.

CS GO Konsol Açma

“é” tuşuna basınca konsol açılmıyor ise, konsolu aktif etmek için aşağıdaki ayarlardan herhangi birini yapmanız, sorunu çözecektir.

cs go konsol açma

cs go konsol açmak

CS GO Konsol Açma 

İzleyebileceğiniz dört farklı yöntem var. Dört yöntem de sorunun çözümü için uygulanabilir. Cs Go kod nereye yazılır diye dert etmeye gerek kalmayacak.

  1. Autoexec.cfg’ye veya kullandığınız config dosyasının içine con_enable “1″ kodunu ekleyin
  2. Cs Go konsole yöntemi: Steam’i açın. Kütüphane sekmesine gelin. CS:GO’ya sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Oyunu çalıştırma seçeneklerine gelin ve “-console” komutunu yazın. (NOT: Tırnaksız)
  3. Daha basiti ise, oyundayken seçenekler menüsünden, cs go ayarları sekmesine girin. Geliştirici Modu Etkin seçeneğini evet yapıp kaydedin.
  4. Oyunu açıp Seçenekler bölümünden Oyun Ayarları > Geliştirici Modu etkin seçeneğini evet yapıp kaydedin.

Artık cs go konsol açma sorununu çözdüğünüze göre, cs go crosshair ayarlama işlemini rahatlıkla halledebilirsiniz. Oyun imlecini değiştirebilir, round süresini ayarlayabilir, yönetici atayabilir ve cs go konsol üzerinde çeşitli ayarlar yapabilirsiniz.

Bütün bunları yapmanıza rağmen Cs Go Konsol Açılmıyor mu?

CS go konsol açılmıyor, bütün adımları denediniz. O halde cs go konsol açma için:

Counter-Strike Zamanında Nasıl Yapıyorduk?

Eskiden steam üzerinden oynamadığımız için sorunun çözümü oldukça basitti. Tek yapmamız gereken şey ayarlara girip konsol için tuş belirlemekti. Kantır hileleri ne yazık ki CS 1.6 ve 1.5 günlerinde kaldı. Steam üzerinden oynadığımız CS oyununda konsolu imleç ayarlamak, fare hızını ayarlamak gibi temel ayarlar için kullanabiliyoruz. Yakın zamanda kullanabileceğimiz komutlarla ilgili olarak ayrı bir yazı yayımlayarak karşınızda olacağım.

 

Exit mobile version