<Çözüldü

WordPress Sitenizi Kolayca Taşıyın

WordPress Site Taşıma

WordPress site sahibisiniz. Sitenizi taşımanız gerekiyor. Dosyalarda oynama yapmayı sevmiyorsunuz. Anlatacağım yöntem ile wordpress sitenizi taşımak gerçekten çocuk oyuncağı!

Duplicator Eklentisi İle Çok Kolay!

Sıradan basit bir eklenti, duplicator. WordPress sitenize kuruyorsunuz. Videodaki adımları izleyerek siteyi duplicate ediyorsunuz. Daha sonra bu 2 dosyayı indiriyorsunuz ve yeni sunucunuza atıyorsunuz. Daha sonra siteadresi.com/installer.php adresine giriyorsunuz. Database’inizin bilgilerini giriyorsunuz, hepsi bu kadar! Daha detaylı anlatımı için kısa videoyu izleyebilirsiniz.

Localhost’tan Sunucuya WordPress Taşımak

Artık localhosttan sitenize wordpressinizi taşımak çok daha kolay. Bu uygulama sayesinde localhosttaki wordpress sitenizi de yedekleyip kendi sitenize taşıyabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey yukarıdaki adımları takip etmek.

Sitenizi Localhost’a Taşıyın

Siteyi localhosta taşımak artık çok kolay. WordPress sitenizi localhosta taşımak için yapılması gerekenlerin hiç bir farkı yok. Sadece yukarıdaki adımları uygulayın. Bu eklenti sayesinde ister localhosttan sunucuya, isterseniz sitenizi localhosta taşıyabilirsiniz. Kesinlikle güvenilir ve oldukça kolaydır.

NOT

İşiniz bittikten sonra, hostinginizdeki yedek dosyasını silmeniz gerekebilir. Zira dosyalar yedeklendikten sonra hostinginizde belirli bir alan kaplamaya devam ediyor.

Exit mobile version