<Çözüldü

Facebook Müzik Programı Geliyor

Spotify, Deezer, SoundCloud, Fizy, Turkcell Müzik, Avea Müzik, TTnet Müzik şeklinde uzayıp giden bir liste. Cep telefonlarından ve tabletlerden müzik dinleme imkanı sunan uygulamaların sayısı gün geçtikçe artıyor. Kullanıcılar için sadece alternatif gibi gözükmekte ise de, aslında devler arasında büyük bir savaş boy göstermekte.

Kimine göre Deezer güzel çünkü türkçe şarkı desteği fazla, kimine göre ise Spotify şahane çünkü müzik listeleri mükemmel. Kişilerin zevklerine göre değişen çeşitli müzik programları mevcut.

İşte bu alandaki bu talebi farkeden devler, arz ihtiyacını karşılamak için oyuna dahil oluyorlar. Henüz resmi bir açıklama olmasa da Facebook’un taşınabilir cihazlar için müzik uygulaması geliştirdiği iddia ediliyor.

En son WhatsApp’ı satın alarak uzun süre gündemde kalan Facebook şimdi de müzik dünyasına el atmaya hazırlanıyor. Bir uygulamayı satın alıp geliştireceğine dair söylentiler mevcut iken, sıfırdan bir uygulama üzerine çalıştığı iddiaları kuvvet kazanmakta.

Nasıl olur bilinmez fakat dengelerin değişeceği aşikar. Diğer müzik uygulamalarını zor günler bekliyor.

[alert-note]Şahsi kanaatim ise Spotify alışkanlığımızdan vazgeçemeyeceğimizdir. Elbette yeniliklere açığız lakin alışkanlıklardır insanı mutlu eden…[/alert-note]

Exit mobile version