<Çözüldü

CS GO En İyi Kasa Sıralaması

CS GO En İyi Kasa hangisidir sorusunun aslında oldukça basit bir cevabı var. Çok basit bir yöntem. en iyi silah hangi kasadan düşer, bıçak hangi kasadan çıkar, cs go karambit hangi kasadan çıkar soruları için yazımızı okumaya devam ediniz.

CS GO KASALARI NELERDİR?

Malumunuz, cs go oyununda oldukça çeşitli sayıda kasa bulunmakta. Kasalar oyun sonlarında belirli bir algoritmaya göre siz oyunculara düşen item kasalarıdır. Ücretini ödeyerek kasayı açtığınız taktirde sizlere değişik itemler çıkar. Kimilerinden avcı bıçağı çıkarken, kimilerinden bir ak47 kırmızı çizgi çıkabilir. Veya güzel bir m4a1 / m4a4 skini düşebilir. İşte bugün sizlere hangi kasaları açmanızın daha iyi olacağından bahsedeceğiz.

EN İYİ CS GO KASASI HANGİSİDİR?

Öncelikle oyundaki kasaları sıralamak gerekirse:

CS:GO Silah Kasası, Kroma Kasası, Pala Kasası, Firar Operasyonu Kasası, Bravo Operasyon Kasası, Anka Operasyon Kasası, Öncü Operasyon Kasası, eSport 2013 kasası, Kış Saldırısı Kasası, Kroma 2 Kasası, CS GO Silah Kasası 2, eSport 2013 Kış Kasası, Cs Go Silah Kasası 3,eSport 2014 Yaz Kasası olmak üzere yaklaşık 15 farklı küsür kasa bulunmakta. Cs Go En iyi kasanın hangisi olduğunu şu an için sizlere anlatabilirim elbette. Lakin bunun daha kolay bir yöntemi var. Ayrıca yeni gelen kasaları da bu yolla öğrenmiş olursunuz.

CS GO En İyi Kasayı Nasıl Öğreniriz?

cs go en iyi kasayı fiyatına bakarak anlayabilirsiniz

cs go en iyi kasayı fiyatına bakarak anlayabilirsiniz

.

Yapmanız gereken şey oldukça basit.

Bu sıralama 15.07.2015 tarihinde steamin kendi sitesinden hazırlanmıştır. En iyi item düşme ihtimali olan kasa doğal olarak en pahalıya satılır. Sadece bu mantıkla bile en iyi kasanın hangisi olduğuna kendiniz karar verebilirsiniz.

Yine de günümüz için açılması en mantıklı olan kasayı sorarsanız Pala Kasasını şiddetle öneririm. Gerçekten güzel itemler veriyor. Pala kasasına ulaşamıyorsanız Kroma 2 Kasası da açılabilitesi olan kasalardan. Fena itemler düşürmüyor. CS GO En İyi Kasa işte böyle belirleniyor.

İşte bu mantık ile siz de hangi kasayı açıp hangisini açmamanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Örneğin tutup 0.03 dolarlık kasayı açmayın. Unutmayın, ucuz etin yahnisi yavan olur.

Kasalardan düşen silahların neye göre düştüğü ile ilgili yazdığımız makalemize de göz atmanızı öneririz. Makalemizi okumak için tıklayınız.

Hepinize bol şans!

Exit mobile version