<Çözüldü

Online Kafa Topu Tatikleri

Online Kafa Topu Programsız Taktikler

Merhabalar.

Şu sıralar oldukça popüler olan online kafa topu adlı oyunundaki taktikleri paylaşacağım. Öncelikle hiç bir program indirmenize veya root gibi saçmalıklarla uğraşmanıza gerek yok.

Kafa topu oyununu popüler yapan şey, gerçekten karşılıklı oyun oynama deneyimini oldukça iyi yaşatıyor olmaları. Kafa Topu’nda sizi güçlü kılan şey ise özellikler. Maç başına 3 adet özellik kullanabilirsiniz. Bunlardan favorim ters yöne gitme özelliğidir.

Gelelim Taktiklere

Öncelikle, siz rakibinizi yendikçe, eşleşme sırasında daha güçlü rakiplerle karşılaşırsınız. Bunu unutmayın. Ne kadar win, o kadar güçlü rakip. Bu sebeple, oyunu kazandıktan sonra hemen yeni oyuna girmeyin. Oyundan çıkın, tekrar girin. Oyundan çıkmadan sakın tekrar maç aratmayın. Yüzde 80 ihtimalle karşınıza güçlü rakip gelir. Fakat oyundan çıkıp tekrar girdiğiniz zaman karşınıza %90 ihtimalle yeni başlamış, noob birileri gelmekte. Bu sebeple her oyunu kazandığınızda oyundan çıkıp tekrar girin.

Ayrıca ufak bir öneri; 2000’lik maç getiri/kayıp oranında en mantıklı maçtır. Ciddi paralar biriktirmek için 2000’lik kafa topu oynamınızı öneririm.

Exit mobile version