<Çözüldü

Doğru Yastık Seçmek

Portrait of a woman sleeping on the bed at home

Uyurken omurganızın doğal eğrisini korumak için doğru yastığı bulmak, sabah yorgunluk ve ağrı hissi ile değil dinlenmiş hissederek uyanmanızı sağlayabilir. Tercih ettiğiniz uyku pozisyonunu desteklemek için bir yastık seçerek iyi bir gece uykusu elde etmek için bazı ipuçları.

 

Sırt Üstü Uyuyanlar: Sırt üstü yatmayı tercih edenlere boyun eğrisini korumak için boyun desteğine sahip, bellek sahibi (aldğığ şekli koruyan) köpük yastık seçmelidirler . Dizlerinin altında bir yastık yerleştirmek de sırtlarında uyumak için güzel bir yöntem olabilir.
Yan Uyuyanlar: Yan uyuma spinal hizalanmasını geliştirdiği için dizlerinin altına bir yastık yerleştirmesi önerilir. Uzanırken boynunuzun altındaki alanı destekleyecek orta ila kalın arasında bir yastık arayın.

 

Yüz Üstü Uyuyanlar: Alt sırtta ekstra baskı oluşturması ve boyun ağrısına neden olabileceği için, uykuda en az tavsiye edilen yatış şekli budur. Yüz üstü uyuyorsanız bu durum ileride zararlı ağrılara yol açabilir. Burada büyük bir vücut yastığı kullanarak, yastığa sarılmanız, baskıyı azaltıcaktır.

Exit mobile version