<Çözüldü

En İyi Ajan Filmleri

Ajan filmlerini seviyorsanız, en iyi ajan filmlerini mutlaka seyretmeliyim diyorsanız sizin için bu listeyi derledik. Fbi, Cia ve benzeri kuruluşların yer aldığı casusluk filmlerinin en iyilerini mutlaka izlemelisiniz.

The Bourne Series

CIA’in şimdiye kadar yetiştirdiği en mükemmel ajan. Ve bu Ajan CIA’yi ele geçirir ve savaş anı gelir çatar. Spoiler adına çok fazla detay vermiyorum. Fakat istediğiniz aksiyona kesinlikle sahip olacaksınız.

Body of Lies

Kimseye güvenmeyin, herkesi aldatın.’ sözü filmi açıklama noktasında yeterli olur sanırım. İnsanların güvenini kazanıp onlara kazık atan ve işinde yükselen… Neyse çok spoiler oldu.

Spy Game

Brad Pitt Çin’de tutsak bir CIA ajanıdır.. Robert Redford (emeklilik gününde), onu oradan çıkarır. 24 saat gizli bir görev söz konusudur.

Argo

Ben Affleck, CIA sızıntı filtreleme uzmanı rolünde oynuyor. Üç Akademi Ödülü ve bir sürü ödül kazandı.

The Good Shepherd

CIA kendi içinde karşı istihbarat doğumuyla ilgileniyor. De Niro, Matt Damon, Angelina Jolie ve mükemmel bir kadro sizlerle.

Syriana
Clooney bu filmde Oscar ve Golden Globe ödülünü kazandı. Fazla söze gerek yok.

SALT

The Hunt for Red October

Fair Game

The Recruit

“CIA içerisinde, hiç bir şey gözüktüğü gibi değildir.” sözü filmin içeriği hakkında yeterli gizemi veriyor.

Jack Ryan : Shadow Recruit

 Munich
İsrail hükümetinin, 1972 Yaz Olimpiyatları’ndaki Münih katliamından sonra Filistin Kurtuluş Ordusu’na karşı “Gizli Operasyon” üzerine kurulu bir misilleme üzerine kurulu bir film. Film Steven Spielberg tarafından ve yönetildi ve Tony Kushner ve Eric Roth tarafından yazıldı.
Exit mobile version