<Çözüldü

En iyi evlilik teklifi fikirleri

Önerimiz: Aşağıdaki evlilik teklifi önerilirini kendiniz ve sevgiliniz için önemli şeyler ekleyerek daha romantik hale getirmeyi unutmayın 🙂

1. İster ikiniz için önem taşıyan, meydan, otel, anıt ya da milli park gibi o bir yer seçin. Orada olduğunuzda yakınınızdaki bir kişiden sizinle birlikte bir fotoğraf çekmesini isteyin ve poz vermek yerine bir diz çökün.

 

2. Teklifinize bir parkta ya da kamusal alanda, nişanlısının en sevdiği aşk şarkısının bir koro ya da orkestra tarafından icra edilmesi sırasında yapabilirsiniz . Gerçekten kişisel bir dokunuş için, sanatçılardan, nişanlınızın adını şarkı sözlerine eklemelerini isteyin.

 

3. En sevdiğiniz prodüksiyonun sahne müdürüyle iletişime geçin ve atölye çalışmalarından sonra teklif edin. Mesela bir dizi seti bunun için uygun olabilir.

 

4. Bir sokak karikatüristi ile sürpriz bir teklif hazırlayın. Karikatürist, bana “benimle evlenir misin?” Diyen kabarcıklar içeren bir resim tasvir ettirin. ve evet!”

 

5. Bir akvaryumdaki dalgıçların, en büyük balık tanklarının içinde bir öneri şovu yapmalarını isteyin. Onlara (suya dayanıklı) “Bana evlenir misin?” Diyen bir işaret verin. Akvaryuma karşı durun ve başlangıçta beslenme zamanı gibi görünecek olan şey için kendinizi konumlandırın.

 

6. Nişanlını teklifinle biten bir hazine avına gönder. Evdeki ipucu ile başlayın (el yazısı ile yazılan bir not veya kısa mesaj), şehrin dört bir yanındaki en sevdiğiniz noktaları gezebilirsiniz.

 

7. Dans için bir gece dışarı çıkın ve bir şarkıyı onun için isteyin ve dans pistinde teklifinizi yapın DJ veya grup liderinden size mikrofonu vermesini isteyin.

 

8. Çevrenizdeki herkesin görebileceği öneriyi yazmak için gökte yazı yazan uçaklardan kiralayın.

 

9. Bir gazeteye tam sayfa bir reklam verin ve sonra güncel olayları takip etmek için rahatlatıcı bir sabah geçirmek için mükemmel bir yer seçin. Bu fikrin bir başka türü ise, bir radyo istasyonuna aramak ve daha sonra teklifiniz yayındayken nişanlınızın dinlediğinden emin olun.
10. İki kişilik romantik bir kaçamak planlayın. Uçakdayken, hoparlör sistemini kullanın (tabii ki planınızı uçuş görevlileri tarafından bilinmeli 🙂 ve 35.000 feet yükseklikte teklif edin.

İyi Şanslar

Exit mobile version