<Çözüldü

Steam Profil Resmi Sorunları ve Çözümü

Steam profil resmi, arkadaşlarınızın sizi ayırt etmesini sağlamanın yanı sıra, kendinizi yansıtabileceğiniz bir fotoğraf seçmenize yarar.

Steam Profil Resmi

Steam Profil Resmi Nasıl Koyulur?

Öncelikle steam’e giriş yapıyoruz. Ardından üst tarafta bulunan menüde kendi nickinizin üzerine tıklıyoruz. Buradaki seçeneklerden PROFİL sekmesine giriş yapıyoruz. Sağ tarafta bulunan Profili Düzenle butonuna basıyoruz. Buradaki Avatar seçeneğinden istediğiniz bir resmi seçip yükleyip kaydediyoruz.

Fakat her zaman bu kadar kolay olmuyor ve anlayamadığıız sorunlarla karşılaşıyoruz. Aşağıda muhtemelen sorunlar ve çözümleri sizler için derlenmiştir.

Steam Profil Resmi Yüklerken Sorun Yaşıyorum

Steam ağında aşırı bir trafik söz konusu olabilir. Bu nedenle sorun sizden değil steam’den de kaynaklanıyor olabilir. Steam profil resminizi (avatarınızı) hemen değiştiremeyebilir. Bir süre sonra tekrar denemeniz sorunu kendiliğinden çözebilir.

Steam Profil Resmi Boyutları

Yükleyeceğiniz resmin maksimum boyutu 200kb  olabilir. Bu boyuttan yüksek bir dosya yüklemeye çalışırsanız aşağıdaki gibi bir hata alacaksınız:

‘The maximum file size is 200k hatası’

Bu durumda yapmanız gereken şey, yüklemeye çalıştığınız resmin boyutunu küçültmektir. Boyutunu 200 kb’nin altına indirdiğiniz durumda sorununuz çözülecektir.

Hangi görüntüleri avatarım olarak yükleyebilirim?
Steam Online Conduct kurallarında rahatsız edici, kaba ve özel olarak yasak olmadığı sürece herhangi bir resmi yükleyebilirsiniz.

file was corrupt or not an image hatasının çözümü

Hatanın nedeni hakkında net bir fikrimiz olmamasına karşılık, çözümü oldukça basit.

https://steamcommunity.com/  adresine giriyoruz. Steam hesabımıza giriş yapıyoruz. Sağ tarafta ‘Edit My Profile’ butonuna basıyoruz. Resmi buradan yüklediğinizde sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.

Böylece cs go, rocket league, dota 2 ve benzeri oyunlarda, yüklediğiniz resim sizin avatarınız olacaktır.

Neredeyse alanında tekel haline gelen steam, her geçen gün karına kar katmaya devam ediyor. Her çeşit oyunu bulabileceğiniz platform gerçek anlamdan 7den 70’e hitap etmekte. Vahşet dolu oyunlar oynayabilirken aynı zamanda bebek oyunları da oynayabilirsiniz. İşte yaşınızı dahi belli etme noktasında steam profil resmine koyacağınız görsel büyük önem arz etmekte. İnanın şaka yapmıyorum. Steam profil resmi pembe bir ev olan kişiyi kimse ciddiye almayacaktır. Fakat güzel bir araba veya ünlü birisinin resmi dikkat çekecektir. Deneyin.

Exit mobile version