<Çözüldü

Designated Survivor Dizisi, Konusu ve Karakterleri

Designated Survivor dizisi, son dönemin revaçta olan dizileri arasında yer alıyor. Kelime anlamı olarak ‘belirlenmiş/seçilmiş hayatta kalan’ olarak tarif edilebilir. Konusu ve karakterleri hakkında ufak bir bilgi verelim.

Designated Survivor Konusu

Kiefer Sutherland, Designated Survivor dizisinde, ABD Başkentinde meydana gelen bir terör saldırısı sonrasında kendisini bir anda ABD Başkanı olarak bulmaktadır. Normalde alt düzey bir kabine üyesi olan TOM KİRKMAN, artık USA başkanıdır. Bu dramatik gerilim filminde Kirkman aşırı değişken siyasi arenada gezinirken saldırıdan kimin olduğunu bulmak için elinden geleni yapacaktır. Ülkesinin ve ailesinin dağılmasını engellemeye çalışan baş rolümüzü zor sınavlar beklemektedir.

Designated Survivor Karakterleri

Designated Survivor karakterleri: Tom Kirkman olarak Kiefer Sutherland, Alex Kirkman olarak Natascha McElhone, Aaron Shore olarak Adan Canto, Emily Rhodes olarak Italia Ricci, Mike Ritter olarak LaMonica Garrett, Leo Kirkman olarak Tanner Buchanan; Kal Penn ile Seth Wright ve Maggie Q Hannah Wells olarak sayılabilir.

Film Hakkında Ufak Bir Analiz

Dizi, House Of Cards’a benzetiliyor olsa da bence oldukça farklı bir konuya sahip. Bir yandan FBİ terör saldırısının arkasında kimin olduğunu araştırırken bir yandan Tom Kirkman ülkesinin dağılmasını engellemeye çalışmaktadır. Diğer yandan ise eyaletler kendi bağımsızlıklarını ilan etme çabası içerisindedir.

Spoiler vermemek adına daha fazla uzatmıyorum. İzlediğinize kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Exit mobile version