<Çözüldü

Mavi Gül Ne Anlama Gelir

Mavi gül; gizemi, olağanüstü güzelliklerin yanı sıra imkansızı sembolize eder. Ayrıca belirsizliği ve sürrealizmi de sembolize ederler. Güllerin, mavi renk oluşturmak için gerekli doğal pigmente sahip olmamasından dolayı, mavi güller doğal olarak oluşmaz.

blue roses photos and wallpaper

Mavi gül; edebiyatta, imkansız refah ve karşılıksız sevgiyi temsil eden ortak simgelerdir. Mavi bir gülün doğal olarak elde edilemeyeceğinden dolayı ancak birisinin zorlukla ve dikkatli çalışması ile oluşturulabilir. Mavi güllerin yaşamın pek çok yönüne benzediğini gösterir. Zenginler genellikle orta sınıf bireyler için erişilebilir değildir ve karşılıklı sevgi de elde edilemez. Mavi renk de melankoli bir duyguyu temsil eder; bu, birçok insanın yaşam ve sevgi hedeflerine ulaşılamadığında hissettirdiği şeydir.

Mavi güller, gül saplarına mavi boya veya yiyecek boyası enjekte edilerek oluşturulur. Ayrıca, kesilmiş beyaz gülleri mavi renkte gıda maddesi içeren bir vazo içine koyarak da oluşturabilirsiniz. Her yarım düzine gül için iki damla mavi gıda boyaması, mavi bir gölge oluşturur. Güllerin rengi birkaç saat sonra hafifçe değişir, ancak güllerin derin bir mavi tonunu sağlamak için en az 48 saat boyunca suyun içinde bırakılması en iyisidir.

Birine mavi bir gül göndermek istemezsiniz, çünkü hayal gücünün bir parçası ya da elde edilemeyen bir şey demektir. Mavi gülleri sadece farklı oldukları için isterseniz. Ulaşılamaz bir şeyi temsil etmektedir.

Aslında ulaşamadığınız bir sevgiliyle kurulacak son temasta gönderilebilecek bir gül çeşidi olabilir. Sen bir güldün ben sana ulaşamadım yar…

Exit mobile version