<Çözüldü

Bebeğimin Cinsiyetini Nasıl Anlarım

Bir isim seçmek istersiniz, kıyafet satın almaya başlamak istiyorsanız ve bir ev süslemek istiyorsunız. Yani, soru şu ki, bebeğinizin cinsiyetini öğrenene kadar ne kadar süre var? Nasıl öğrenebilirim? Bebeğimin cinsiyetini nasıl anlarım?

Hamile kalmakla ilgili en zor şeylerden biri, bebeğinizin bir erkek veya bir kız olup olmadığını merak ediyor olmanız. Elbette, birçok çiftler bebeklerinin cinsiyetini bilmemeyi tercih ederler ve sürpriz olarak bırakırlar. Bununla birlikte, birçok kadın için bilinmezlik iyi değildir. Bir isim seçmek isterseniz, kıyafet satın almaya başlamak istiyorsanız ve bir bebek odası süslemek istiyorsunız. Bu şeyler, sevinç paketi pembe ya da mavi gerekip gerekmediğine bağlıdır! Yani, soru şu ki, bebeğinizin cinsiyetini öğrenene kadar ne kadar süre var?

Bebeğin Cinsiyetini Anlamanın Yolu: Amniyosentez

Amniyosentez gibi bebeğinizin cinsiyetini 11 haftaya kadar belirleyebilen bazı genetik testler vardır, ancak bu yöntemler invazivdir. Kromozomal anormallikler açısından yüksek risk taşımayan kadınlar için genellikle önerilmemektedir. Bununla birlikte, bebeğinizin kız veya erkek çocuk parçaları, 13. haftanın yakınında gelişmeye başlayacaktır. Bununla birlikte, tüm bebekler aynı şeyi geliştirmediğinden, bu erken bir ultrasonda bunu görmek zor olabilir.

Bebek Cinsiyeti İçin: Butik ultrasonlar

Doktorunuza veya ultrason teknolojisinin bebeğinizin cinsel organlarını açıkça görebilmesi için beklemek isterseniz yaklaşık 20 hafta beklemeniz gerekir. Genellikle çoğu doktor cinsiyet tayini için ultrason önerir, çünkü bebeğin kız / erkek kısımları bu zamana kadar daha da geliştirilmelidir. Elbette, bundan çok daha erken cinsiyet ultrasonu sunan özel “butik” ultrason şirketleri var, ancak pahalı ve bebeğin oğlan / kız parçalarına her zaman iyi bakamıyorsunuz. Bebeğin hangi cinsiyette olduğunu söyleyemezlerse paranı geri alamazsın!

Bebek Cinsiyetini Anlamanın Kesin Yolu: 20 haftalık standart ultrason

Tavsiyemiz, doktorunuz sizi cinsiyet tayin ultrasonu için zamanlayana kadar beklemektir. Bu genellikle yirmi haftalık ultrason olup, beklemek çok uzun değildir. Elbette, bugün sahip olduğumuz yüksek teknolojili ultrasonlardan emin olabilirsiniz. Evlerini zıplatan bir bebeği getirmek için pembe dantelli yaylar ile evlerini dolduran annelerin hikayeleri bugünlerde çok az ve uzaktır ancak yine de gerçekleşirler. Temelde tavsiyemiz şu şekildedir: Bir cinsiyet belirleme ultrasonu için ne kadar uzun süre beklerseniz, doğru bir cevap elde etme olasılığınız da o kadar yüksek olur! İyi şanslar, sabırla beklemeye çalışın!

Exit mobile version