<Çözüldü

İçerde Dizisi Orjinali Departed Konusu ve Karakterleri

Show TV nin sevilen dizisi içerde nin Amerikan filmi The Departed dan esinlenilerek yazıldığı bir sır değil. Peki dizinin orjinali olan filmin konusu neydi ?

2002’de alkışlanan Hong Kong’un aksiyon filmi Infernal Affairs’den esinlenen The Departed, Yönetmen Martin Scorsese tarafından bir Amerikan gangster filmi olarak yeniden şekillendirildi. Gizli olarak çalışan çalışan iki Boston polisinin hikayesini anlatıyor.

İçerde Dizisi Konusu

Acımasız İrlandalı suç patronu Frank Costello’nun çocukluktan yetiştirdiği Colin Sullivan’ı, polis akademisine gönderilmesi ve mafya için bir köstebek olarak girmesi için görevlendirmesi ile, Massachusetts State Police organize suç birliğinin saflarında hızla yükselen sadık Sullivan, Costello’nun yasaların bir adım önde tutulması için mükemmel bir yerdedir.

İçerde Dizisi Karakterleri

Diğer yandan Billy Costigan, geniş ailesi tarafından Costello’nun suç faaliyetlerine karıştığı halde, kolluğa hizmet etmek istemektedir. Böylece, Costello’nun iç çevresine muhbir olarak sızmak için mantıklı bir seçimdir. Başka bir deyişle, Sullivan ve Costigan, diğer taraftan gizli görevde çalışıyorlar ve diğerinin kim olduğunu bilmiyorlar. Costello ve polis, her birinin içinde “köstebek” bulunduğunun farkına vardığında, Costigan ve Sullivan’ın biri yakalmadan önce yakalamaya ve muhtemelen öyküde biriken ceset yığınana diğerini eklemeye çalışıyor. .

Filmi izleyerek dizide olacaklar hakkında detaylı bilgiye sahip olarak arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz 🙂

Exit mobile version