<Çözüldü

Steam Açılmıyor, Giremiyorum, Çöktü

GÜNCELLEME: 04.08.2021 Tarihi itibari ile steamde çökme ve giriş problemi yaşanıyor. Sorun steam kaynaklıdır. Kısa sürede düzelmesi bekleniyor. Herhangi bir ayarda değişiklik yapmanıza gerek bulunmamaktadır. Steam açılmıyor diye endişelenmenize gerek yok.

GÜNCELLEME: 20.09.2017 Tarihi itibari ile steamde çökme ve giriş problemi yaşanıyor. Sorun steam kaynaklıdır. Kısa sürede düzeleceği bekleniyor.

Steam açılmıyor evet bunu siz de farkettiniz. Sakin olun ve sakın bir şeyleri değiştirmeye çalışmayın. Zira sorun bizden kaynaklanmıyor.

Not: 20.02.2017 saat 21.00 itibariyle Steam; Counter-Strike, Dota2 ve Rocket League oyunlarında problem meydana getirmektedir. Envanterlere de an itibariyle erişim sağlanamamaktadır.

Dünyanın en meşhur oyun platformu olan steam, geçtiğimiz saatlerde çökmüş durumda. Sorunun çözümü için yazımızın sonuna göz atmanızı öneriyoruz.

Steam Açılmıyor

23.12.2016 saat 19.00 sıralarında steame erişim sağlanamıyor. Ne steam uygulaması üzerinden ne mobil ne de internet sitesi üzerinden erişim sağlanamıyor. Steame neden giremiyorum sorusunu biz de araştırdık.

Yaklaşık 5 milyon üyesi olan Steam platformu ne yazık ki dünya genelinde erişilemez durumda. Bilgisayarınızın ayarlarıyla oynamayın zira sorun sizden kaynaklanmıyor.

Steam Çöktü Mü?

Steam uygulamasına girmeye çalışan kullanıcılar aşağıdaki hatayı alıyorlar:

Steam açılmıyor giremiyorum

Panik yapmanıza gerek yok. Uygulamayı silip yeniden kurmaya çalışmayın. Steam tekrar online olduğu zaman siz de normal şekilde girebilirsiniz. Dota 2ye giremiyorum, cs go açılmıyor gibi hataların sebebi steamin hizmet dışı kalmış olmasıdır.

Peki Steame Neden Giremiyoruz?

Konu ile alakalı çeşitli söylentiler olsa da, henüz resmi bir açıklama gelmedi. Resmi açıklama olmadığı için sağda solda konuşulan aslını teyit edemediğimiz haberleri sizlerle paylaşmayacağız. Fakat tahminimizce gün içerisinde tekrar erişim sağlanacaktır.

Dota 2 ve Cs Go Açılmıyor

Yukarıdaki izah ettiğimiz nedenlerden de anlaşılacağı üzere steam sunucularından kaynaklı bir problem var. Bilgisayarınızın ayarlarında değişiklik yapmaya çalışmayın veya steami silip kurmaya çalışmayın. Sadece sunucuların tekrar aktif olmasını bekleyin. Cs go açılmıyor dota 2 açılmıyor sorununu yaşayan sadece biz değiliz. Sadece oyunlar değil, Steam açılmıyor.

Peki Neden Steam Açılmıyor? Neden Steam Kullanmalıyım?

Bir sürü avantajı olsa da steam ile alakalı her şeyi listelemiyoruz. Bazı şeyler herkes için iyi olmayabilir, ancak şunu söylemeliyim ki, platformun gücü yani kutulu bir oyunu satın almaktan farklı kılan şeyler özetlenebilir:

Bütün bu avantajların tek sorunu da işte karşımıza steam’im çöktüğü gibi anlarda hissediyoruz. Fakat açıkcası buna değer.

Exit mobile version