<Çözüldü

CS GO BOT ATMA – BOTLARA SİLAH VERME

Cs Go Bot Atma işlemi için, eski Counter Strike 1.5 veya Counter Strike 1.6 sürümlerindeki gibi paket indirmenize veya karmaşık çözümlerle uğraşmanıza gerek yok. Botlara karşı Cs Go oynamak oldukça kolay. Aşağıdaki komutları kullanarak botlarla birlikte oynamak oldukça kolay olacaktır. Komutları konsol’a yazmanız gerekiyor. Konsol açmakta problem yaşıyorsanız buradaki yazımızda çözümü mevcuttur.

Cs Go Bot Atma – Bot Ekleme

Madde madde öncelikle komutlar yanında da komutun ne işe yaracağı ifade edilmiştir.

Bütün komutların sonuna 0 eklemek kodu pasif hale getirecektir. Komutların sonuna 1 eklediğiniz halde de tekrar aktif olacaktır.

 

Cs Go Botlara Silah Verme

Cs Go oyununda botları eklediğinizde normal olarak silah kullanırlar. Yukarıdaki komutlar içerisinden seçerek konsola kod girdiğinizde botlara istediğiniz silahı kullandırabilirsiniz. Rogues, sniper, sub-machine guns, pistol gibi çeşitli silahları kullanmalarını sağlayabilirsiniz. Normal olarak eklediğiniz botlar bomba kullanmazlar. Bomba komutunu girerek oyunu gerçek insanlarla oynama düzeyine çekebilirsiniz. Ayrıca en keyif aldığım hususlardan birisi de botlara karşı sadece bıçakla oynamak. Kesinlikle denemelisiniz.

 

Cs Go Botlara Karşı Oynama

Mükemmel bir alıştırmadır. Kendinizi geliştirmek için birebir. Rekabetçi maçlarda rütbe atlama sıkıntısı yaşıyorsanız bir süre botlarla oynamanızı öneririm. Neden casual game değil de botlara karşı diye sorarsanız, burada eksik olduğunuz silahlara karşı antreman yapma imkanı bulursunuz. Örneğin awp kullanmakta kendinizi yetersiz hissediyorsanız, bütün botlara awp aldırıp, bol bol awp antremanı yapabilirsiniz. Bu sayede nasıl daha iyi awp oynarım diye düşünmenize gerek kalmaz.

cs 1.6 bot paketi, cs 1.5 bot atma, cs 1.6 bot atma gibi sorunlar artık mazide kaldı. Yukarıdaki kodları kullanarak Counter-Strike: Global Offensive içerisinde botlarla birlikte oynayabilirsiniz.

Exit mobile version