<Çözüldü

Cs Go Kaç Gb? İndirmek Ne Kadar Sürer?

Cs Go Kaç Gb sorusuna net cevap vermek mümkün değil. Zira her güncelleme sonrasında boyutu değişmektedir. 2017 yılı itibariyle cs go kaç gb olduğu ve indirmenin ne kadar sürdüğünü açıklayacağız.

Cs Go Kaç Gb – Cs Go Boyutu

Counter-Strike: Global Offensive oyunu, 2017 yılı itibariyle 14.574 mb (17.6 gb) alana ihtiyaç duymaktadır. Saniyede 1 mb indirdiğiniz varsayımında ise 3 saat 34 dakikada indirebilirsiniz.

 

Cs Go Kaç Gb

Cs Go Ne Kadar Yer Kaplıyor

14.574 mb (17.6 gb) yer kaplayan Cs Go, rahat oynayabilmek için ekstradan 2 gb’lik boş alana ihtiyaç duymaktadır. Yani harddiskinizde yaklaşık 20 gb’lik boş alan olması önem arz ediyor. Bu alanı sağladığınız taktirde Steam üzerinden Cs Go oyununu rahatlıkla indirebilirsiniz.

Cs Go Bir Oyun Ne Kadar İnternet Yer

Oyunun uzunluğuna göre verilecek cevap değişiyor olsa da, ortalama 70 dakika süren bir oyun tahmini olarak 120 mb kadar bir kota yemektedir. Oyunların internette yediği kota, oyunun uzunluk süresine göre değişmektedir. 90 dakika sürdüğünü varsaydığımızda yaklaşık 140 mb civarında kota yemektedir. Özetlemek gerekirse tahmini yaklaşık 110-140 mb arasında yemektedir.

CS Go Sistem Gereksinimleri

Windows Cs Go Sister Gereksinimleri

Mac İçin Cs Go Sistem Gerksinimleri

Counter Strike (Kantır Strike) Go Kaç Para? Ne Kadar?

Steam fiyatları, güncel dolar kuru fiyatına göre değişiklik göstermektedir. Normal satış fiyatı olarak 24 TL tutarındaki Cs Go, çeşitli indirim zamanlarında 16.08 TL fiyatına da satın alınabiliyor. Örneğin Black Friday günlerinde veya yeni yıl etkinliklerinde %33 indiirmle satın alınabiliyor. Bu nedenle indirim zamanlarını takip etmenizi öneririz.

Exit mobile version