<Çözüldü

Steam Arkadaş Ekleme Sorunu Kesin Çözüm

Steam Arkadaş Ekleme Sorunu

Steam arkadaş ekleme sorunu yaşayanların sayısı giderek artıyor. Bu sorunun çözümü konusunda sizlere kesin bir yöntem anlatacağız. Bilindiği üzere Steam, arkadaşlarınız ile aynı ortamda karşılıklı/birlikte oyun oynamanıza imkan sağlayan bir platformdur. Fakat arkadaş eklemekte problem yaşayan insanlar için steam artık hiç bir şey ifade etmiyor zira steam’in amacı birlikte oynamak. Bu hata oldukça can sıkcı olabiliyor. Gelelim Çözüme:

Steam Arkadaş Ekleyemiyorum

Çözümü oldukça basit. 5$ değerinde bir harcama yapmanız halinde steam de arkadaş ekleyemiyorum sorunu çözülecektir. Steam sürekli olarak yeni hesap açan kullanıcıların önüne geçmek için böyle bir yöntem izledi.

Yani 5 dolar tutarında bir harcama yaparak steam üzerinden arkadaş eklemeye başlayabilirsiniz. Bu konuda bir takım sorular ortaya çıkıyor şimdi hepsine göz atacağız.

Cs Go Satın Aldım Ama Steam Arkadaş Ekleyemiyorum?

En çok karşılaşılan sorulardan birisi. CS GO satın alan insanlar, birbirlerini arkadaş olarak ekleyemiyorlar. Cevabı oldukça basit. Yazımızın başında belirtiğimiz üzere 5 dolarlık bir harcama yapmanız sonucunda arkadaş ekleme seçeneğine kavuşuyorsunuz. Peki CS GO kaç Tl? İndirimdeyken aldıysanız muhtemelen 12 veya 16 TL tutarında bir para ödediniz. Peki 5 dolar kaç TL yapıyor? Günümüz kurunda 2017 itibariyle yaklaşık olarak 18 TL civarında bir para birimine denk gelmekte. Bu nedenle CS GO satın alan oyuncular, 5 dolarlık harcama yapmadıkları için, arkadaş ekleme özelliğine kavuşamıyorlar. Zira 18 TL harcama yapmaları halinde arkadaş ekleme özelliği açılacakken, siz CS GO oyununu 16 TL’ye satın almış durumdasınız. Bu nedenle 5 TL ve altı olarak nitelendirilen Steamdeki ufak oyunlardan birisini daha almanız gerekmektedir. Emin olun bu işlemi yaptığınız taktirde, arkadaş ekleme özelliği açılacaktır.

Bedava Steam Arkadaş Ekleme Hilesi

Çeşitli sitelerde ve forumlarda, bedava steam de arkadaş ekleme konuları paylaşıyorlar. Evet böyle bir şey mümkün. Gireceğiniz bir adet steam key ile sanki 5 dolarlık bir harcama yapmış gibi steami kandırıp steam arkadaş ekleme sorununu çözüp, bu özelliğini devreye sokmanız mümkün. Fakat kesinlikle ve kesinlikle bu yöntemi önermiyoruz. Zira bu yöntem illegal bir yöntemdir ve Steam tarafından kabul edilen bir iş değildir. Hukuki olarak yanlış bir işlem yapıyorsunuz. Bu yolu izleyerek steam arkadaş ekleme özelliğini aktifleştirip, daha sonra hesabı banlanan binlerce kullanıcı mevcut. Bu nedenle evdeki bulgurdan olmamak adına, lütfen 5 dolarınıza kıyıp bu işi doğru bir şekilde yapın. Steam de arkadaş ekleyemiyorum diye hayıflanırken bir de steam hesabınızın banlanmasına neden olmayın.

 

Steam de Arkadaş Ekleyemiyorum

Steam Arkadaş Ekleme SorunuBir diğer ihtimal de arkadaş listenizin full olması olabilir. Arkadaş ekleme sayınızı doldurduysanız yine bu hatayı alabilirsiniz. Ayrıca size arkadaş ekleme talebinde bulunan ve kabul etmediğiniz kişiler de arkadşa listesine dahil sayılır. Bu kişileri reddetmeniz de sayıyı azaltma hususunda etkili bir çözüm olacaktır.

Not: CD Key, perakende alımları ve hediyeler, sınırlı kullanıcı kısıtlamalarını ne yazık ki kaldırmaz. Bu nedenle bir arkadaşınız isterse size 200 dolarlık tutarında oyun serisi yollasın, yine de siz 5 dolarlık satın alma işlemini gerçekleştirmediğiniz sürece steam’de arkadaş ekleme sorununu çözemeyeceksiniz.

Exit mobile version