<Çözüldü

Cs Go Oyun Bulmuyor Rütbem Gözükmüyor

Cs Go Oyun Bulmuyor

Cs Go Oyun Bulmuyor ile ilgili açıklamalar ilk başta yer alırken, Cs Go Rütbem Gözükmüyor ile ilgili 3 farklı çözüm yazının sonunda açıklanacaktır.

Güncelleme: 20.02.2017 itibariyle bu sorun tekrar yaşanmaktadır. Sorun Steam Kaynaklıdır.

02.01.2017 tarihi itibariyle, Cs Go oyun bulmuyor ve rütbeler gözükmüyor. Sorun hakkında internette araştırma yaptığımda detaylı net bir bilgiyle karşılaşamadım. Yeni yıla girdiğimiz ilk günlerde, herkes Cs Go rütbem gözükmüyor şeklinde bir sorun ile karşılaştı. Aslında nedeni oldukça basit. İlk önce neden Cs Go Oyun bulmuyor onu anlatacağız ardından rütbelerin neden gözükmediği ve çözümünü paylaşacağız.

Bu linkte Steam’in çöktüğü ve nedenleri hakkında bilgi verilmişti. Bütün yaşadığımız sorunlar bu nedenle kaynaklanıyor. Sorun hakkında detaylı bilgi için linke göz atabilirsiniz.

Cs Go Oyun Bulmuyor Rekabetçi Maça Giremiyorum

Steam üzerinde herhangi bir sorun bulunmuyor olsa da, büyük ihtimalle Cs Go serverları ile alakalı bir problem bulunmakta. Steam veya oyun yetkilileri tarafından yapılan bir açıklama olmadığı için, geçen sene tekrarlayan benzer sorunlara dayanarak, net bir şekilde Cs Go serverlarında sıkıntı olduğu sonucuna varabiliriz. Cs Go oyun bulmuyor zira serverlardan kaynaklı bir sorun bulunmakta. Oyunu silip tekrar kurmaya çalışmayın, steamde değişiklik yapmaya çalışmayın veya oyun dosyalarını doğrulamakla vakit kaybetmeyin. Beklemekten başka alternatif bir çözüm bulunmamakta.

Serverlar tekrar açıldığı zaman buradan anlık olarak haber verilecektir. Takipte kalabilirsiniz.

Cs Go Rekabetçi Tahmini Bekleme Süresi Devamlı Artıyor

Yaşanan problemden dolayı, maç aratmaya başladığınızda tahmini bekleme süresi devamlı olarak artmakta fakat asla oyun bulamamakta. Yukarıdaki resimde de görebileceğiniz üzere 14 dakika boyunca oyun bulmasını bekledik fakat ne yazık ki tahmini oyun bulma süresine asla yetişemedik. Bu nedenle serverların çöktüğü konusunda emin olabiliyoruz. Basit eğlence ve ölüm yarışı maçlarına ise girmek mümkün fakat yine oldukça uzun bir süre beklemeniz gerekiyor.

CS GO Rütbem Gözükmüyor Hatasının Çözümü

  1. Son Oynadığınız Rekabetçi Maçlar arasında parti üyeleri arasında hile kullananların varlığı halinde rütbeniz ceza olarak sıfırlanır. Fakat korkmanız gereken bir durum değildir zira tekrar silver olarak vs. başlamayacaksınız. Tekrar 1 win kazandığınız taktirde, eski rütbenize yakın bir rütbe ile başlayabilirsiniz. Valve Steam üzerinden bizi temiz oyuncularla oynamaya mahkum etmeye çalışıyor hepsi bu.
  2. 2017 yılı itibariyle ise, Hatanın sebebi sizden kaynaklanmıyor, ayar değişikliğine gitmenize gerek yok. Steam’in Cs Go sunucularında yaşanan bir problemden dolayı, hiç bir oyuncunun rütbesi gözükmüyor. Kısacası sorun evrensel. Hatanın çözümü için yapmanız gereken şey, tek bir win kazanmak. 1 win aldıktan hemen sonra tekrar eski rütbeniz geri gelecektir. Rekabetçi modunda bir win kazanmanızın ardından rütbeniz geri gelecektir. Not: Lose aldığınız veya berabere kaldığınızda rütbeniz yine gözükmeyecektir. Maçı kazanmanız şart.

 

Exit mobile version