<Çözüldü

Sigara Makinesi Hilesi Yöntemleri – 4 Farklı Yöntem!

Sigara makinesi hilesi, 1 tl ile çalışan sigara düşürme makinelerinden kolayca sigara düşürmek için uygulanan yöntemlerdir.  Konu hakkında çeşitli yöntemler var olup, sizinle sırası ile paylaşılacaktır. Öncelikle sigara düşürme makinesinin ne olduğu anlatılacak, ardından yöntemlerden bahsedilecek ve son olarak da tavsiyemiz yer alacaktır.

sigara makinesi hilesi

Sigara Düşürme Makinesi (Sigaramatik)

Sigara düşürme makinesi (diğer bir ismiyle sigaramatik) 1 TL ile çalışan bir oyun aletidir. 0 ile 14 arasından 7 adet sayı seçiyorsunuz. Seçtiğiniz sayılardan birisinin gelmesi durumunda, sigaramatik içerisinde yer alan sigarayı kazanırsınız. 1 TL ile uzun marlbora veya parliament içme ihtimalini yakalarsınız. Sigara oyunu, sigara içen insanlar için oldukça cazip bir eğlence ve keyif oyunudur. Sigara makinesi sahibi, içerisine sigaraları yerleştirir ve oyuncuların 1 TL atmaları ile kazanmaya başlar. Basit mantık ile sigara oyunu 1 TL ile çalışan ve sigara kazanma ihtimaliniz var olduğu oyundur. Sigara makinesi hilesi konumuza geçelim.

Sigara Düşürme Makinesi Hilesi

Sigara düşürme makinası hileleri konusunda sizlere ‘basit matematik’ hesabına dayalı bir kaç yöntem anlatacağız. Bu yöntemlerin %100 doğru olduğunu iddia etmemekteyiz fakat denemekte fayda olduğunu belirtiriz. Unutmamak gerekir ki, sigara oyunu (makinesi) bir kumar türüdür. Ve unutulmaması gereken ilk kural: kasa her zaman kazanır. Bu önermeyi aklımızda tutarak gelelim sigara düşürme makinesi hilesi yöntemlerine. İlk maddede matematiğe dayalı bilimsel bir metod önerilecek olup, akabinde hilelerden bahsedilecektir. En sonunda ise garanti yöntem anlatılacaktır.

  1. Hile Değil Matematiksel Gerçek!

    Her seferinde rastgele bir sayı seçmek şansınızı azaltacaktır. Zira 14 farklı rakam olduğunu unutmayalım. Her seferinde şansınız malum olduğu üzere 1/14’tür. Ayrıca bu sigara makinesinin her zaman kazanması için seçtiğiniz sayının gelme şansı da bir miktar düşürülmüş olduğunu hatırlayalım. Yaklaşık bir tahminle seçtiğiniz sayının gelme ihtimali 1/25 civarına tekabül etmektedir. Şu durumda, kendinize bir yöntem belirleyerek oynamanız daha mantıklı olacaktır. Daha basit bir şekilde ifade etmek gerekirse;
    Örneğin; 1-3-5… şeklinde tek sayıları seçin. 3-4 sefer peş peşe tek sayıları seçin. Şu durumda matematiksel ihtimalinizi arttırmış olacaksınız. Bu sigara oyununda bir hile değil aslında matematiksel ve bilimsel bir çıkarımdır. Size %100 kazanma garantisi sağlamayacaktır, sadece ihtimalinizi sağlamlaştıracaktır.

  2. 1 TL At ve Bekle Yöntemi

    İkinci yöntemimizde, sigara oyununda kazanma ihtimali için, para attıktan sonra ne zaman tuşa basılacağı ile ilgili olduğudur. Kimilerine göre (tarafımızca denenmemiştir.), parayı atıp 1 saniye bekleyip tuşa basılmalı, ardından 2 saniye, ardından 3 saniye… Bu şekilde tam olarak kaçıncı saniyede sigaramatik hilesinin çalıştığını kendiniz gözlemleyebilirsiniz.

  3. Hızlı Seçim Yöntemi

    Üçüncü yöntemimizde ise, parayı attığınız anda sayıyı seçeceksiniz. Özellikle eski makinelerde işe yaradığı gözlemlenmiştir. Yeni makinelerde ne yazık ki işe yaramamaktadır.

  4. Garanti – Kesin Sigara Düşürme Makinesi Hilesi

    Sigara makinesi hilesi konusunda garanti yöntem ise, yeni makinelerde de geçerli olan kaçıncı basmada sigara düşeceğidir. Makinelerin kimisi basıldığı saniyeye göre verirken, kimileri ise sabit sıralarda sigara düşürmektedir. Bir köşede bekleyin ve sigara oyunu oynanan aleti izleyin. Örneğin: 30 kişi oynadıktan sonra 31. kişi sigarayı düşürmeyi başardıysa, 30 kişinin daha oynamasına izin verin ve 31. kişi olarak sıranızı kaybetmeden oynayın. Garanti olarak kazanacaksınız. Hatta aynı anda 7 sigarayı birden düşürme imkanınız dahi vardır. Sigara makinesi hileleri olayını çözmek için tek ihtiyacınız olan şey gözlemlemek.

Sigara Makinesi Hilesi / Sigara Oyunu Hilesi Görüşümüz

Sigara makinesi hilesi konusunda çeşitli yöntemler paylaştık. Bu yöntemlerin sayısı arttırılabilir. Fakat tekrarlayarak anlatmak gereken husus, kasanın her zaman kazanacağıdır. Sigara düşürme makinası şayet, 1 TL atan her 5 kişiden birisine sigara düşürecek olsa, sigara oyununu düzenleyen kişi açık bir şekilde zarar edecektir ki bu da hiç mantıklı değildir. Evet bir takım yöntemlerle bu hile kısmen yapılabilir. Fakat emin olun bunu farkeden oyun sahipleri ve makinelerin üreticileri bunları hızlı bir şekilde gidermektedirler. Sigara düşürme makinası hileleri konusunda her ne kadar yeni yöntemler geliştiriliyor olsa da ne yazık ki %100 garanti bir yöntem sunulması mümkün değildir. Garanti yöntem olduğunu size söyleyen kişi açık bir şekilde yalan söylemektedir. Yapılacak en mantıklı hamle, makinenin neye göre düşürdüğünü anlayıp ona göre matematiksel olarak şansınızı arttırmaktır. Mantıklı olan şey, 10 liraya alınan bir sigaranın (parliament ise 13.5 TL) atılan her 15-20 adet 1 TL sonrasında sigara düşürmesi beklenir. Aksi halde oyun sahibi zarar edecektir ki bu hiç rasyonel değildir. Sigara makinesi yasak mı diye düşünenlere ise cevabımız oldukça nettir. Evet bu bir kumardır ve yasaktır.

Exit mobile version